Ποιοι Είμαστε

H digitalU είναι μια εταιρεία με μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο του ίντερνετ, με άρτια καταρτισμένο προσωπικό, συνεχής εκπαίδευση και πλήρη ενημέρωση στα θέματα της κατασκευής ιστοσελίδας και προώθησης της, με τις προδιαγραφές που απαιτούνται σύμφωνα με την ανάπτυξη των τεχνολογιών και της επιστήμης της πληροφορικής.

Αμεση & Φιλική εξυπηρέτηση

Από την αρχή και για όσο διαρκεί η συνεργασία μας, θα έχετε τον προσωπικό σας συνεργάτη που θα είναι πάντα δίπλα σας και θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε με τηλέφωνο, email αλλά και το instant messaging της επιλογής σας. (Facebook, Skype, Viber κτλ)
Φροντίζουμε να είμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο και να λύνουμε τα περισσότερα προβλήματα και τις απορίες σας  σε λιγότερο από 1 ώρα.

Είμαστε δίπλα στην επιχείρηση σας, σε ότι χρειαστείτε από την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή του eshop έως και την προώθηση της.

Επιπλέον στον χώρο που εδρεύουμε αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα και είδη τεχνολογίας για όλα τα γούστα και κάθε σας απάιτηση.